Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kanske inte skrivit klart den här


Morgon, med dig, mitt i alla frågetecken


jag lägger ifrån mig
mobilen på ljudlös
förflyttar mig bakåt i tiden
du sov hos mig för några dagar sedan
jag byter inga lakan efteråt

först morgonen efter
ser jag små tecknen
på att du var vaken
bara en sekund till

för mig


en virtuell puss
en fysisk känsla av
lugn
en minsta påminnelse om vad jag kanske
lämnar
innan jag vaknar och springer in i vardagen igen

när ska vi klaffa
jag som vill lämna
du som vill föreviga
nuet
jag med min historia och mitt
trasiga hjärta,
du med ett hjärta så ungt
att jag var den förste som rörde det
vad gör vi med det
vad gör vi när vi inser att vi är olika gamla
att vi har lika starka viljor men att de
spretar
vad gör vi när
jobbet sätter igång igen och ingenting är oprövat eller spännande

vad gör du om jag kommer hem med någon annan
vad gör jag om du
tröttnar
vad är vi

under

alla
omständigheter




Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-04 02:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel