Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag byter samtalsämne så länge


jag
jag bara
fan
allting känns ensamt idag
jag begravde ett monster
igen
en hydra

och det är lättare att veta att du är där
bara
men du kan inte ha det så,
bara vara en biroll,
en jourtjänst
det fattar jag väl
det bara
känns bättre för mig då

jag kämpar med krafter som
mitt behov av att bli lyssnad på,
så som du gör,
och min oförmåga att lyssna
tillbaka
förlåt
jag vill skylla på.. ja du vet,
allt
men du har också haft allt
allt som är jobbigt
har bollats mellan dig och mig,
jag vet


det är lättare att tänka på
lust än på
trygghet
du är ju alltid så kåt och jag älskar det
dina händer är det bästa jag vet
jag smälter under dem
det är faktiskt inte helt vanligt
att vara såhär uppslukad
för mig,
jag brukar tröttna


- i dig
i alla våra ångor
alla synkroniserade ljud
alla händer som vet mer för varje gång
i det vilar jag
lär mig allt om mindfulness
åh -


jag är nog inte gammal nog att veta
om sex alltid är mer än sex
och om sånt här sex
är vanligare än en på miljonen

men det känns bara inte så




Övriga genrer (Drama/Dialog) av mögel
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-04 02:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel