Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flykt eller kall


och så försvinner
17 minuter
en blinkning med ögonlocken
jag är uppe med mig själv
stillbild när allting annat
rusar
fingrarna finns inte
bara
alla ord som måste hamna rätt
jag virkar långa sagor
väver mattor av
tankar

tiden flyger
när jag skriver
den här texten
tog 4 minuter att skriva
men i mitt huvud
- högt tio
sekunder

jag tänker inte på något
jag som spenderat en livstid i mitt huvud
är fritt flygande
vid tangenterna

det måste ändå betyda
någonting




Fri vers av mögel
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-04 02:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel