Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting blev sagt

Ingenting blev sagt
ändå visste vi

Inte en ton blev spelad
ändå musicerade vi

ingenting blev gjort
ändå fanns ingenting mer
att uträtta

allt var fullkomligt
otillräckligt
och genomskådat




Fri vers av Petter Wingren
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-04 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren