Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min kära Lisa håller med om vikten av att ni finns-Bara så ni vet!


Tack Redaktionen för Poeter.se



Jag vet inte hur många liv ni sparat genom er gärning

Jag vet dock att ni gör ett oerhört viktigt arbete


Personligen hade jag kanske varit död

Om jag inte hade haft den ventil ni skapat!



Så kära ni!


Tack att jag får skriva mina dårskaper och vänligheter


På VÄRLDENS BÄSTA LILLA SKRIVARSIDA/Poeter.se





I ärlighetens namn tecknar jag vänligen


Carl Mikael Fäldt




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 324 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-01-04 12:56



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Håller verkligen med dig! Så fantastiskt livgivande både initiativet och innehållet som alla poeter bidrar med! Du ska också ha tack! Stjärnglimrande kram!
2018-01-04

  Öknens Ros VIP
Poeter.se, en kanal att ventilera känslor och upplevelser och att skriva poesi. Något som betyder mycket för många.
2018-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt