Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår senaste kattkille är rädd/aggressiv./Bild av Lisa


Konflikthantering!


Nisse kom till oss 2016


På den tiden hade vi inte ens en förstuga!

Nisse låg i vinternätterna på en filt

Hungrig och ensam



Vi satte på infravärme i ett närbeläget "katthus"


Nisse valde att stanna,trots att han hade ett hem hos Nicke!


Nicke var Nisses allt fram till den dag Nicke skaffade barn och hund!


Nisse blev uteliggare en liten tid!



Nu är Nisse en i vår familj av outsiders

Med 200m2 varm stuga

Är Nisse numer en fullödig familjemedlem

Hos Familjen Falkenfäldt


Han fick idag möjligheten att bekanta sig med resten av rovdjuren;)


Efter att varit avskild i vår tillbyggnad om 65 m2




Nisse ville in i huvudbyggnaden

Åkte på stryk av Emma och Lisa

Men nu i skrivande stund verkar familjen hittat sin jämnvikt;)


Kram




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-04 13:31



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Tack för katalytisk skrivelse
Med aningens klös!
Det kostar på att
finna sitt eget
revir i livets
Tillvaro!
;)


2018-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt