Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En God fortsättning

 

 

Önskar alla och envar

En riktig god, fin och trevlig fortsättning

på 2018.

Kanske många av er kommer, att lyckas

ge ut en eller flera samlingar.

 

Själv kommer jag att vara lite i ide.

 

 




Övriga genrer av Flicis VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-01-04 17:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Detsamma!
2018-01-06

  Ronny Berk
Vill dig god fortsättning !
2018-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Flicis
Flicis VIP