Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjunde Haikudikten

Barnens skratt och kiv,
färdas likt skridskor
längs Vintergatan




Bunden vers (Haiku) av Soulfulsurfer
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-04 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soulfulsurfer
Soulfulsurfer