Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken under mitt beskydd

 

Din lust driver mig

mitt änglaspel

bestänkt av kärlek

nyvässade ord

smeker vattnets flöde.

 

Din takt rider mig hem

mitt hjärta dansar natthimlens tango

mina händer formar din önskan

du ber mig om tid

att få springa naken under mitt beskydd.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-04 17:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefin..
2018-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP