Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5 dikter tagna ur min femte diktsamling Dikter sprungna ur sorg och glädje


5 dikter till tröst

5 dikter till tröst (2)

Jag är en groda
visst är mina lårben goda
annars ett i sänder
gnag på mina länder

Xxx

Den ensamheten
som en fruktar
det är den fruktansvärda
ensamheten

Xxx

Det är när jag längtar
och du inte är här
som tid och rum
för mig ömsom krymper
eller förstoras
intill det outhärdliga

Xxx

Jag kysste hennes heta läppar
som inte var hetare
än att jag kunde kyssa dem

ändå brände jag mig
på dem
på henne

xxx

Kan jag inte nå
att prata med dig
för stunden

kan jag alltid kela
och prata med hunden




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 789 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-02 02:01



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Jag blev också glad, särskilt av nr Xxx.
2007-08-15

  Bjarne Nordbö
Den här gjorde mej glad. Måste ses son gott betyg.
2007-06-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP