Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mama is back, och jag kräver hela jävla härligheten. Min kröning är här, finns inga hinder eller betänkligheter.


I'm back motherfuckers - nu får ni niga

Because I'm the rightfull Queen of denna tronen
Ingen annan kvinna kan överträda denna zonen
Mother Queen ånyo sin tron äntligen skall bestiga
I'm back motherfuckers - nu får ni niga
En kröning värd att fira med en fest
Skall skåla i salut med de jag gillar mest

 

Idag blir jag hel, total och fulländad
Har levt i mörkret och vart så skändad
Min rättsmätiga titel skall nu återfås
Jag hoppas på att min plan går i lås
Jag är tillbaka i maktens korridor och rike
Blir juridiskt via titeln ånyo en jämlike

 

Har länge kämpat för upprättelse och vinst för återbörd
Dagen D är här, och jag känner mig alldeles hänförd
Nu lättar ångesten i själen, och jag kommer att vinna
I'm back motherfuckers - sisun ger styrkan till denna kvinna
Så nu är äntligen dagen här och infriad
Jag går sedan ut genom dörren - befriad

 

Because I'm the rightfull Queen of denna tronen
Ingen annan kvinna kan överträda denna zonen
Mother Queen ånyo sin tron äntligen skall bestiga
I'm back motherfuckers - nu får ni niga
Håll nu tummar och alla tår
Det är nu det gäller, hoppas att det går
Strax efter åtta och en liten dutt i skrift 
En upprättelse så eftertraktad och av största vikt

 




Bunden vers (Rim) av Valkyria-Fatale
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-04 18:19



Bookmark and Share


  Valkyria-Fatale
Tack för tummar och tår. Det gick vägen! Mama Queen is back höhöhö ^^
2018-01-10

    ej medlem längre
Allt händer efter åtta, för allt som sker sker med måtta!
2018-01-04

  Judas Ekholm VIP
Fuck yeah!
2018-01-04

  Fulbergarn
Håller tummar och tår men wow vicke drag i text och rim
2018-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale