Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att skapa

det är starkt att skapa

nästan skrämmande ibland

man är aldrig mera densamme efter

som den man var före konstverket skapades




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-04 19:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I bästa fall har man ju lagt ned en del av sig själv i det hela.
2018-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP