Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtsamt vacker kyla

Stilla så stilla inget tycks röras idag

Naturen håller andan och så även jag

 

Vid minsta lilla andetag skapas rökmoln

Så stora att allting blir suddigt

Och rimfrosten i mitt utslagna hår

Glimmar och gnistrar i januarisolens sken

 

Jag blundar och håller andan igen

 

Ty kylan kan vara så vacker ibland

Att den gör silverdroppar på min kind

Och får mitt hjärta att värka av smärta




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-04 20:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte fin och bra!
2018-01-09

  ULJO
Skön text.
2018-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP