Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lär mig i bönen strida för de som lida

Låt oss prisa o sjunga till Herrens lov och ära
Tillsammans får vi lära
Att i bönen strida,
för de som i världen lida.

Strida för var och en som är träl
under denna världens ångestkval,
strida för dem som kämpar för
nåden
Friheten
Kärleken
för alla Guds rikes skäl.

Till dess vi träda in i Konungens tronsal
Vår hyllning till kungars kung ska ljuda
än klarare när vi nått den trygga hamn.
När vi lagt till vid himmelrikets strand.

Där i Konungens dyrbara land,
skall Han innesluta oss i sin famn!




Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-04 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion