Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upp(b)låsbar

i en byrålåda

en upplåsbar

har jag vissa texter

texter för byrålådan

som en Barbara

en uppblåsbar

eller som en chatkompis på nätet

som jag kan plocka fram vid behov




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-04 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP