Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fylld.

Det var min anda,
den du tog ur mig,
och du planterade frön
så att det växte vackra blommor som fyllde mina lungor,
men jag kan inte andas,
och älskling...
hur hamnade vi här?




Fri vers av LexFirefly
Läst 315 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-01-04 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LexFirefly
LexFirefly