Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Central Park


Långt inne i Central Park
Försvann min ångest.

Allt var så tyst,
Staden utanför existerade inte.

När stigen började leda mot sitt slut
Kom en våg av lugn över mig

Det var som jag reinkarnerats
Och återfötts som mig själv.




Fri vers (Fri form) av the bell jar
Läst 436 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-01-04 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the bell jar
the bell jar