Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku som kanske inte håller måttet

kylan spräcker min hud

frosten fryser mina lungor

slutet av november




Bunden vers (Haiku) av the bell jar
Läst 336 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-04 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the bell jar
the bell jar