Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utochinåt

Människor
Relationer
Själar och andar
Evighet

En röst som säger att det finns något där.
Saker vi inte är färdiga med.
Skatter som ännu inte har hittats

Resan inåt i hundra ljusår leder också till stjärnor

Jorden får nästan all uppmärksamhet
Alla ögon upp i det blå
klimatet förändras!

Människan blir svartsjuk
Skickar småaktiga sms
Med flyget










Fri vers av Aaxel
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-04 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aaxel
Aaxel