Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2016-10-14 kl 20:59


Födas på nytt


Du själ som törstar efter skönhet
låt den dricka de klingande orden
ur kristallens sköra vithet
Drick längtans blåa juveler
och smärtans röda sorg
som färdas genom oändlighetens dunkel
Öppna ditt hjärta!
Drick det sköna!
Drick det röda!
Du själ som skälver
låt dig dränkas
och födas på nytt
Födas stark som urberget
vild och fri som vinden
och djup som havet

*

Kommentar födas på nytt

Birgersdotter Berör mig! 2016-10-14




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-05 06:15



Bookmark and Share


  ULJO
Förlösande vackert i ord och bild
2018-01-05
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP