Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglar faller tyst


Snöänglar dansar skrattande i snön
stillheten är en sengångare på sin gren

en flämtande lampa vinglar fram
i mörkret

Ett hjärta bultar
det gamla avklädda äppelträdet
står med foten gömd i en matta av vita rosor

försjunken i drömmar

Änglar faller tyst till marken




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 457 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-04 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP