Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glödgande röd, isande kall

Paniken som river mitt bröst

Så glödgande röd 

Så isande kall

Istappar och brännande kol

Äter upp och förgör

Vintertid och mörkertid i symbios

Slits sönder av hettan i frusna andetag

Jag andas vatten och längtar djup

Men vänskapen håller mig kvar 

Vill inte svika vännerna 

Deras oro är min livlina

När kylan fräter sönder och förgör 

Det som är jag bakom den frånvarande självkänslan

Som gör mig hård på insidan

Trots att mitt hjärta längtar mjukhet

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-04 23:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skriftat!
2018-01-09

  Marita Ohlquist VIP
Vänskap är som en bro över mörka vatten!
2018-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP