Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andelätt


ur vinterns blåsbälg
en snökall pust genom skogen sveper
alla vindbarnen skrattar och leker
mellan trädens avklädda grenar
och över markens mossbelupna stenar

överallt på trädens alla knoppar
liksom glittrande paljetter
hänger små frusna vattendroppar
på finaste klänningen de sitter
fastknåpade av kölden
på trädmamsellen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 589 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-05 06:14



Bookmark and Share


  ULJO
Skön poesi
2018-01-05

  Kungskobran VIP
Härlig vinterpoesi,
det gnistrar av vinter
2018-01-05
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP