Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skadat gods

 

 

Vad kostar ditt hjärta? 

frågar han

 

Det är gratis, 

svarar jag 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 228 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-05 03:32



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Hmmm. . . . Tror inte man skall handskas vårdslöst med sitt hjärta - Det kan bli nersmutsat och vad gör man då?
2018-01-05

    ej medlem längre
Men allt har ju ett pris...till slut...
2018-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik