Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Influenser i musik


06:35 05/01 - 18

Sakta förblindad av egen rök
utan att se sig för, demonen föddes ur glimten i ögat
Rasera alla känslor uppbyggda som murar
kasta sig vårdslöst in i närmsta svarta hål
I ett dåraktigt hopp om att jag kanske slutligen vaknar
När dagen faktiskt nalkar
När limmet lagat våra trasiga själar
När tiden har gjort det den alltid lovat

Men när poletten för sista gången faller
När lögner och recepten tagit slut
Då hoppas jag ändå ni ser
vårt allas efterlängtade slut
"det hjälper om du slutar andas."




Fri vers av Imperial
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-05 06:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Imperial
Imperial