Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Buss 42

 

 

 

 

Buss fyrtiotvå

fyrtiotvå fyrtiotvå fyrtiotvå fyrtiotvå

fyrtiotvå fyrtiotvå

fyrtiotvå

 

avgår 0:00:0

buss fyrtiotvå anländer avgår

0:00:0

 

fyrtiotvå fyrtiotvå fyrtiotvå

fyrtiotvå fyrtiotvå fyrtiotvå

fyrtiotvå fyrtiotvå fyrtiotvå

fyrtiotvå fyrtiotvå fyrtiotvå

fyrtiotvå fyrtiotvå fyrtiotvå

fyrtiotvå fyrtiotvå fyrtiotvå

 

anländer buss fyrtiotvå

 

fyrtiotvå fyrtiotvå

fyrtiotvå

 

fyrtiotvå fyrtiotvå fyrtiotvå fyrtiotvå

fyrtiotvå fyrtiotvå

 

buss 42 anländer

till terminalen vid Kampen

01:12:00

 

passagerare ombedes

utgå under

-

tystnad

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-05 10:59

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Dikten förmedlar den mekaniska och repetitiva talet från kommunikationernas högtalarsystem
2018-03-24

    ej medlem längre
Ah en speciell dikt, sånt älskar jag! Du är en klok jäkel :)
2018-03-19

  Bjarne Nordbö
Den känslan.

2018-01-06

    ej medlem längre
Siffror och klockslag som lömskt försöker fånga oss....
2018-01-05

    ej medlem längre
Krypande, smygande är känslan av avgång, början eller avslut. Och slutet, åh slutet! Jaaaa!
2018-01-05

  Solstrale VIP
Wow... Cool... Skrämmande undertoner... Bra!
2018-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP