Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens Skyddsrum

Några dagar i januari.

Som finns där.

För mig.

Jag ser dem försvinna.

Och ett skyddsrum av täcken och filtar.

En tillflyktsplats.

Tiden som bara rinner iväg.

Olycksbådande snabbt.

Jag måste skynda att älska...

...det jag saknar.

Det som finns framför mig.

Jag vill dra i handbromsen.

Lyfta min blick.

Frysa tiden i det trygga,
det vackra och det varma. Men..

Rörelsen är ofrånkomligt framåt.

Mot det okända.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-05 11:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En stark text som manar till kraft framåt och ger en nyfikenhet på vad som komma ska....
2018-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP