Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ord


Jag värmer mig över orden
är syret till min lunga
snöstjärnor dalar mot jorden
är nektar på min tunga
dina fåglar flyr mörkret
är ljuset i fönstret

solen är rymlingen
över vinterns glimmande is
ett tu tre lyser den igen
på vinterbarnens vis

Älskar dig oändligt
liksom natten älskar dagen
och jorden himlasuset




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-05 16:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vacker glitter vilken gåva
2018-01-06
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP