Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det har varit svårt ett tag

det har varit svårt ett tag nu

jag har skrivit ca 10 låtar det senaste året

och det är inte mycket

och jag som just nu håller på med min andra skiva

vilken jävla dålig tajming

jag menar, jag har ju ingen deadline direkt

men det får mig att må skit




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-05 19:00



Bookmark and Share


  Stay Golden
You're 55, Do ya thing, Fan vet - stressen knäcker ;)
2018-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP