Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför hånade jag mitt fönsters regn?

 

 

Och även om det regnade monotont, gick det inte igenom det.

Melodin är en gammal, gammal dövhet.

Jag känner hur ensamhet slutar tystnad, och det är bra.

Mot kvällen passerar ett diffust ljus genom molnen.

Lyckliga stunder lever med passion av roliga önskningar

Ekorrar, pinnar, själar som älskar andra konstellationer.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-05 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP