Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kultur

Jag träffade Anders. Han var kultur




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 247 gånger
Publicerad 2018-01-05 21:13



Bookmark and Share


    Mim
Nu har du skrivit om Thomas , Lars och Anders, varför inte i samma dikt?
2018-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP