Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Trött på människor som inte vet vad dom pratar om

Har jag rätt att vara ledsen?

Arg för att ni inte förstår?

Ni kan aldrig haft den djävulska värk

och nervvärk 

jag dragits med en längre tid nu

att bara säga 

orkar du inte gå dit

är du så lat

jag är inte lat

går varje dag

med min rollator

utom när det ösregnar

jag vill inte stänga in mig

för att nägra människor

säger saker som dom inte vet något om

att ha ont och ha värk

är inte samma sak

det sa du senast du hävde ur dig

det som du inte vet något om

i går satt jag eller bara låg i soffan

sen jag varit och handlat

där i affären

mötte jag en av mina fina vänner

det kändes bra och tröstade mig

från det ord du sa senast

jag mötte dig

tyvärr

är skrattet du slutar med

efter att du sagt dina nedlåtande ord

jag tänker inte ge upp

men nonchalera dig

kommer jag att göra i fortsättningen

 

anits 6 januari 2018




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 549 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-01-06 09:35



Bookmark and Share


    sajo
Att få läsa att du skulle vara låt det tycker jag inte om. Du som verkligen är en kämpe och går och är hundvakt och bryr dig om de runtomkring. Tänker ofta på dig och följer dina läsvärda texter. Kram till dig.
2018-02-11

  Lars Hedlin
Stark och bra. Stå på dig!
2018-01-09

  Anya VIP
En del människor lider av svaghetsförakt...och precis som Larz skriver så är det tills de själv drabbas. Så trist med sådana människor. Stå på dig.
2018-01-08

  ResenärGenomLivet VIP
Heja på...låt ingen sätta sig på dig...fast jag kan förstå att du blir trött på dom som inte fattar...
2018-01-07

    ej medlem längre
Synd att det finns människor som medvetet sårar andra! Det är illa nog med värken som plågar! Bra att du inte ger upp! Kram till dig!
2018-01-07

  morgonstjärna VIP
känner igen det du skriver
det är många som lider
av kroniska smärtor
har en vän som går på mediciner
för att kunna röra sig och gå
emellanåt kan hon inte trots dem
då använder hon permobilen
då hon rastar hunden

Så det är inte alltid lätt förstå
men vi bör försöka

Bra du delar med dig av ditt liv
det berikar oss
Tack!





2018-01-06

  Niliboy
Du tar ofta så fina bilde!
2018-01-06

  Niliboy
Tänk så mycket dumskallar det finns, man får lita till de Goa vännerna!
2018-01-06

  aol
Sånt är bara obehagligt särskilt om det slutar med ett skratt, kram vännen.
2018-01-06

  Bibbi VIP
Skriver under på Larz Gustafsson.
2018-01-06

  Öknens Ros VIP
vissa människor saknar helt empati, när de själva drabbas blir det annat ljud i skällan. önskar dig allt gott Anita.
2018-01-06

  Larz Gustafsson VIP
Jag vet personligen hur det är att bli missförstådd då det gäller krämpor och sjukdom.
Människor som själva är friska har en tendens att bagatellisera. Tills de själva drabbas...
2018-01-06
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP