Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ropade ut i natten

Ropade ut i natten
efter katten
tänkte det blir för kallt
att sova ute
men ingen kisse kom

Vände om i dörren
där stod katten
med förvånad min
undrade nog
vad vill matten?




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-05 22:55



Bookmark and Share


  Fulbergarn
hi hi vad fina katter är och alltid där de vill
2018-01-07

  morgonstjärna VIP
:) jo de är där i alla fall
minst man anar det

tack för finurlig fin text

2018-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP