Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lära Leva!

Tack för bönen
Dyre vän....
Hoppet Lever
Än....

Teet mitt
Är en
Filosofi
Om Livet!

Bönen muntrar
Smyger ej
Förbi....

Älskar Livet
Fattig, vara
Fri....

Tron är mitt
Kapital....
När bönen
växlar in

Rymmer glädje
Morgontro,
Faller tillbaka
Så ibland

Men vi gno,
Gnor på å
Tror!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-06 01:39



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så är det...man lär sig hela tiden...fint...
2018-01-26

  Marita Ohlquist VIP
Berörande om livslust och livsglädje!
2018-01-06

  anits VIP
Så fint och ömsint skaldat!
2018-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy