Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Avliden Tid, passerade förbi.

Kanske jag för en gångs skull kommer kunna känna att man hör hemma här i denna Värld där ingenting är värt någonting,
någonsin i närheten av original värdet,
inte alls överhuvudtaget
hade det passat på honom
eller ens varit speciellt snäll mot honom.
han var den sista kvar av barndomsvännerna från de tiderna då, då vi var små.
En tid nu begraven och så gott som helt bortglömd.
så nu när allt Jag:et snart är bortglömt, begravet, förruttnad förmultnat, ersatts till skitig jord där i, där växer nu en blomma fram och för första gången knoppar hon och slår ut.

Undrar om hon inte heller kommer kunna
känna sig hemma i en värld som denna!




Fri vers (Fri form) av Silam
Läst 267 gånger
Publicerad 2018-01-06 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Silam
Silam