Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek som helande


Viska till mina sinnen

Viska till mina sinnen
Väck upp mina minnen
Det goda som gör mig glad
Som jag kan bära med mig dag för dag

Rör mig och berör mig
Rosor som förströr mig
Det goda som gör mig glad
Som jag kan bära med mig dag för dag

Torka tårar trösta min själ
Tag mig  vill mig väl
Det goda som gör mig glad
Som jag kan bära med mig dag för dag




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-06 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP