Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade du Jag hatar Dig.

Jag Föll pladask
över en kär gammal lek
även kallad kärlek.
Men tillslut
tvär-blek och sjuk
stapplade jag mig ut
inte längre är du bilden i min plånbok
eller vinden som vener så sexigt i min väderlek
Du var mitt allt
för all framtid
iallafall en kortare tid 
Jag saknar dig
även fast jag hatar dig
Varje sekund med dig
är ett överdrivet slöseri med liv

tillslut var det uppenbart
du var verkligen allvarligt sjuk
och till sist blev du begraven
av en sjukdom som slog ut fullt
en ljummen söndags morgon
utanför glimmade solen lite lätt
och dammvirvlarna dansade tätt intill
på sitt eget lilla sätt

Äntligen fanns du inte längre kvar,
tänkte jag och svalde trögt
en stor sten som egentligen
inte ens hörde till verkligheten
men satte ändå skiten i halsen




Fri vers (Fri form) av Silam
Läst 499 gånger
Publicerad 2018-01-06 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Silam
Silam