Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diskutera inte med en kvinna

Diskutera inte med en kvinna

Där har du inget att vinna

Hon har sin åsikt klar

och lämnar dig med baken bar




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 263 gånger
Publicerad 2018-01-06 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP