Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stamträdet.


Jude!

Släktforskning kan vara chockartat, brorsonen
som forskat, redovisar att vårt namn egentligen
är Hamaar. Låter bra, smakar på namnet, men
en besk eftersmak infinner sig; släkten är judar.
Att inte veta är ett hinder!




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 266 gånger
Publicerad 2018-01-06 12:52



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Är det så? Fick du veta att du är av judisk härkomst och blev chockad av det? Hur resonerar du?
2020-01-21

  Elwania
jaha och det skulle vara fel att vara jude menar du

2018-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje