Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var sin

 

 

 

de

satt

 

kan ske

sitter

de

 

 

i varsin kammare

var

sin

 

 

 

stöpte bilder av vax

i en form

 

du

smält

smält du

 

bli

min

bild

 

 

 

när de möttes var vaxet härdat

slog hårt

 

rumsbilden slets i stycken

 

i mot

vind

 

spottade de frätande kärnor

 

 

 

strider

fällde väggar

 

de

matar soteld med

sönderslitna bilder

av

den

 

 

 

 

en stjärna tände den sanna lågan

utan för rum

 

 

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-06 17:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rena, skira bilder stöper du läsaren in i din text. Lågan kan brinna utanför rummet, så påtagligt!
2018-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser