Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om sexuella vidunder och trakasserier


Folk vill vara sexuella vidunder, opererar sig både här och där, innan de tjuter över att de känner sig trakasserade av andras misslyckanden. Hur svårt är det egentligen att känna sig som sig själv? Fan, vissa dagar står inte ens jag ut med gnällandet.

Du får stryk om du börjar yra om taskig barndom och trasiga såpbubblor, kommer få springa i badmössan som feminister klonat, då de låg i badkaret och kände sig blottade inför badankan i gul kostym. Fan, vad löjligt det blir när störda onanister skriker hur jag ska titta på dem.

Jordklotet snurrar, men snart kommer nästa käftsmäll eftersom ingen är fri från synd. Herre jösses och synden är svår att bära, vilket gör att hon och jag blir förbannade, då vi upptäcker att vi är politiska fångar som försöker besegra jävligheten i att vara födda utan spegel.

____




Bunden vers av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-01-06 17:58



Bookmark and Share


    violas
Klurig.
2018-01-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Ur led är tiden! Bra satir. Badankan, var skitkul!
2018-01-07

  Ric
'då de låg i badkaret och kände sig blottade inför badankan i gul kostym'

bara så jävla bra!
2018-01-06

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Om man lär sig gråta och skratta samtidigt får man säkerligen omgivningens uppmärksamhet av att man reagerat på galenskapen
2018-01-06

  Ric
Ja jag vet inte om jag ska skratta eller gråta åt all denna dårskap.
2018-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP