Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var för där för

 

hon sade var för skall jag drömma med ögonpenslar
de blir ju vassa palettknivar; bladguldsknivar
skär linjer torkar ut
jag går sönder
han kupade handen runt henne
bredde med en smekning ut henne
och markerna strålade
han kysste hennes ögon rena
där
för

hon skimrar månsilver
hans skrud är bladguld




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 242 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-06 19:02



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Bladguldad ram kring målsilvrad
målning genom en själs ögonpalett.
2020-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser