Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vända blad

inga stjärnor syns
men ett träd
klär i hundratals
små ljus
drömmerier
i nattens svärta

jag vänder ordblad
i tid och rum
jag klär i ord
jag är kär i ord

.....
men
jag är
trött
kvällen är
den med
förbi
alla möjligheter

och jag har
ett enda beslut
att sluta om

äg redan
- tryck bort oredan

sudda-sudda-bort-din-sura-min.



























Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-01-06 23:14



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
"jag vänder ordblad"

Fint!

Ordblad.

Gott!
2018-01-10

  ULJO
Gillar särskilt slutet
2018-01-08

  aol
Gillar hur du snickrar ihop orden på ett så utstickande sätt.
2018-01-07

    ej medlem längre
Läser dina ord och känner hur de landar klokt, mjukt och varmt runt min själ - tack!
2018-01-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken ordkonstnär du är, kära skrivarvän!
2018-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP