Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motsägelser

Några svanar är vackra, ingen svan är vacker

Våra andetag, våra blickar

Vår kärlek




Fri vers av Den Blå Tallen
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-07 00:09



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
helt underbart skriver du
2018-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Den Blå Tallen
Den Blå Tallen