Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Metadikt 1




Prydnad

Det som är
är.
Papperet
jag skriver på
är



Prydnad




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 207 gånger
Publicerad 2018-01-07 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP