Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Metadikt 2



Prydnad

Varje dikt har tre rader.
Exakt tre.
Tre.




Prydnad




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 256 gånger
Publicerad 2018-01-07 00:24



Bookmark and Share


    Mim
:)
2018-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP