Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckolandet

världens bästa dragspelare inte Idi Amin


fetisch genomskinligt tittut

det är pingst och tåget går (orsatid)

brödbiten med bromsklossen

och alla djuren är perversa det är djuren som är perversa

smältande guds barn nerför kinderna ut ur ögonen

och det mest tragiska? självvald lesbiskhet

utredd Maciej Zaremba persikor



socialsekreterarens brasklapp: en fixare, Skalman
(bara gör det)




Fri vers (Fri form) av objekt3
Läst 459 gånger
Publicerad 2018-01-07 13:08



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
min morfars släkt, levde i orsatid
2018-01-30

  SatansSon
jag förstår inte dikten. men känslan finns där. och det gör sitt till för läsaren.
2018-01-25

    Max Poisé
Fräckt :-)
2018-01-23

  aol
Får så starka bilder av din dikt som sticker så ut på sitt sätt.
2018-01-23

  Salvation Pepper
"världens bästa dragspelare inte Idi Amin"

Häftigt intro på våldsamt svängande rader!
2018-01-10

  Anya VIP
En dikt med originell framtoning. Faller särskilt för: "smältande guds barn nerför kinderna ut ur ögonen "

Stark bild frammanas.

2018-01-09

  Larz Gustafsson VIP
Kolla YouTube. Där kan man se och höra Amin spela dragspel.
2018-01-08

  cilax VIP
mysko dikt, lager av hemligheter som försöker spricka
2018-01-08

  henke_r
Idi Amin var säkerligen en bättre dragspelare än en av romerna som spelar vid Lunds centralstation. Han har oavbrutet spelat samma skala i två års tid. Man kan bli tokig för mindre ;)
Cool dikt för övrigt.
2018-01-07

  Larz Gustafsson VIP
Idi var inte alls dålig på dragspel. Jag antar att du kan spela bättre.

Det är människan som är pervers och som vill leva som djur.
2018-01-07
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3