Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skolgården

När gräset på skolgården har växt.

Och decennier har passerat.

När du

bara är

ett bleknat fotografi

I en skolkatalog.

Ett namn bland många.

I ett 70-tal av bleka färger.

När hågkomster är diffusa men av vikt.

De har etsat sig fast.

Du vill återvända.

Till platsen.

Där det började.

Du vill se mönster.

Hitta en tidpunkt.

Ett ögonblick.

När du blev den du blev.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-07 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP