Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rödkindad morgon


Isdrottningen red förbi i natt
stänkte stjärnor på mitt fönster
Rödkindad morgon gryr
och glittrande stjärnor flyr
när guldtrådar dem smeker

Tänker på mirakelfröet
kärlekens sköra blomma




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-07 10:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker beskrivning av en frusen vintermorgon!
2018-01-07
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP