Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gravida Solen!

Rund mage.
Rund som solen!

-Är du Gravid?
-Är solen Gravid?




Bunden vers av Mim
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-07 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim